Fotot e jashtëzakonshme! Si jetonin shqiptarët kur komunizmi ishte në grahmat e tij të fundit

0
117

Këto foto janë realizuar nga fotografi italian Onide Donati.

Ai ishte zyrtar i Partisë Komuniste e Riminit dhe më vonë ka punuar në njësinë për më shumë se tridhjetë vjet, së pari si korrespondent, pastaj si gazetar politik dhe në fund si kreu i redaksisë Emilia-Romagna.

Gjatë një vizite të tij në Shqipëri, ai ka realizuar disa foto, që janë bërë me ngjyra dhe tregojnë sesi jetonin shqiptarët në vitet e fundit të komunizmit.