TRE TË VDEKUR NË FLORIDA, VETËM PAK MINUTA PAS MBËRRITJES SË URAGANIT IRMA

0
140

Kanë kaluar vetëm 40 minuta nga mbërritja e uraganit Irma në brigjet e shtetit të Floridas në SHBA, dhe 3 persona raportohet të kenë humbur jetën.

Të treja vdekjet kanë ndodhur në rrugë teksa banorët po mundoheshin të largoheshin me makinat e tyre.

Energjia elektrike është ndërprerë tashmë për gati 1 milion banorë, ndërsa erërat e uraganit arrijnë shpejtësinë 200 kilometra në orë.