Financat e klubeve, Tirana e Vllaznia me llogari të bllokuara

0
107

ÇËSHTJA
Aktualisht, dy klubet më të vjetra të futbollit shqiptar, Tirana dhe Vllaznia, i kanë llogaritë e tyre bankare të bllokuara. Shkodranët janë në gjyq me kompaninë “Gea Sport” që bleu klubin disa vite më parë. Në një situatë të tillë që kompania pretendon dëmshpërblim nga shkodranët dhe çështja ka përfunduar në gjyq, llogaritë bankare të Vllaznisë janë të bllokuara.

Edhe Tirana i ka llogaritë e bllokuara. Kjo për shkak të borxheve të shumta që klubi bardheblu ka ndaj ish-presidentit Metush Seferi apo ndaj ish-futbollistëve të huaj që kanë qenë më parë pjesë e skuadrës dhe për mosshlyerje të detyrimeve, i kanë dërguar bardheblutë të gjyq. Në këtë mënyrë, këto dy klube e kanë të vështirë të kryejnë transaksione të ndryshme./p.sport