Thursday, June 13, 2024
HomeEkonomiSfidat e sistemit bankar - Sejko: E ardhmja e vendeve të rajonit...

Sfidat e sistemit bankar – Sejko: E ardhmja e vendeve të rajonit e lidhur me integrimin

-

Guvernatori i Bankës së Shqipërisë Gent Sejko mori pjesë në konferencën ndërkombëtare të organizuar nga Banka Qendrore e Bosnje Hercegovinës me temë “20 Vitet e Stabilitetit”, në Sarajevë të Bosnje Hercegovinës.

Diskutimet e këtij paneli u fokusuan në sfidat e reja të bankave qendrore në procesin e anëtarësimit në Bashkimin Evropian si dhe ndikimet e zhvillimeve aktuale në Eurozonë dhe rajon për këto vende.

Guvernatori Sejko theksoi se e ardhmja politike dhe ekonomike e vendeve të rajonit të Evropës Juglindore është e lidhur drejtpërdrejt me procesin e integrimit të këtyre vendeve në Bashkimin Evropian.

Pjesëmarrës në konferencë ishin zyrtarë të lartë vendorë dhe ndërkombëtarë,guvernatorë dhe përfaqësues të tjerë të bankave qendrore nga Evropa dhe rajoni.

Related articles

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
3,912FollowersFollow
3,572SubscribersSubscribe
spot_img

Latest posts