Tuesday, March 19, 2019

Skandal në panairin e Frankfurtit, ylli komunist valëvitet në flamurin shqiptar

Një tjetër turp duket se do të shoqërojë Shqipërinë në prezantimet e saj ndërkombëtare. Skandali i radhës është raportuar sot në panairin e Frankfurtit në...

Studimi i fundit: Sa më shumë alkool që konsumoni, aq më...

Studimi i fundit tregon që birra ka të njëjtat përfitime shëndetësore sikurse vera. Ekspertët e rangojnë birrën në të njëjtin nivel të përfitimeve shëndetësore sikurse...

A ndihen kafshët vërtet në faj kur kapen në gabim? Na...

Shumë pronarë të cilët kanë kafshë shtëpiake në shtëpinë e tyre shprehen se të paktën një herë e kanë kapur kafshën e tyre në...

Të konsumosh apo jo makarona në darkë? Ja përgjigja

Pavarësisht gojëdhënave të shumta, që flasin për rëndim të stomakut apo probleme me tretjen, të konsumosh makarona në vaktin e darkës nuk është e...

Gjermania përgatitet për prodhimin e anijeve që do lundrojnë pa kapiten

Ndërkohë që automjetet autonome shumë shpejt mund të jenë një realitet, në Gjermani kanë filluar planet për të futur të njëjtën teknologji në lundrim. Aktorët...

Japonezja 116-vjeçare, më e moshuara në botë

Japonezja, Kane Tanaka, është 116 vjeçe e 66 ditë, dhe është zyrtarisht personi më i vjetër në planet. Jetëgjatësia e saj u konfirmua gjatë...

Elisabeta e II poston në Instagram, publikimi thyen rrjetin

Edhe mbretëresha e Britanisë, Elisabeta e II nuk i ka shpëtuar tundimit të përdorimit të rrjeteve sociale. Për herë të parë ajo ka pastuar...

Një drithërimë e ngrirë në kohë, vepra arti nga Jon Kraja...

Nje dritherime e ngrirë në kohë – vepra arti nga Jon Kraja ne New York. Galeria e Agora e Chelsea po shfaq vepra origjinale...

Facebook ndërmerr të tjera masa, të dhënat personale do të jenë...

Rrjeti social facebook ka ndërmarrë një nismë të rëndësishme duke ndryshuar rregullat e privatësisë dhe të publikimit të artikujve në të ardhmen. Drejtuesi i tij...

Ekografitë e fëmijëve në barkun e nënës shndërrohen në piktura të...

Laura Steerman është një artiste irlandeze nga Dublini, ku jeton dhe punon si ilustruese. Por ajo është dashuruar shumë me praktikën e një lloj arti...

Artikujt e fundit