Testimi “Mësues për Shqipërinë”

0
114

Rezultatet e para te testimit “Mesues për Shqiperine”, kane dale dhe tani mbeten  edhe pergjigjet për ankesat, qe te fillohet zyrtarisht nga emerimi i tyre sipas nevojave qe kane shkollat. Elira Smakaj, inspektore ne Drejtorine Rajonale Arsimore Shkoder thote se kriteri i vetem eshte renditja ne portal sipas pikeve:

 

Numeri i atyre qe kane bere ankesa eshte i paperfillshem.

Gjate dy viteve te fundit nga testimi “Mesues për Shqiperine” ne shkollat e Shkodres janë punësuar rreth 100 mesues.