Nis shkolla, por hidhini një sy të shkuarës. Ja nxënësit e kohës së diktaturës

0
166

Sot në Shqipëri nis viti i ri akademik 2017-2018.

Kohët kanë ndryshuar, por përmes këtyre fotove do të kthehemi pas në kohë.

Shikoni sesi ishte shkolla në kohën e komunizmit. Shumë ndryshe nga sot.

Varfëria dhe skamja pasqyrohet mjaft mirë në fytyrat e këtyre fëmijëve.

Fotot janë publikuar në Magnum Photos dhe tregojnë se si ishin shkollat shqiptare në komunizëm dhe në fillimet e demokracisë.