Sunday, January 19, 2020

Periferia e Shkodres pa infrastrukture

Reshjet e shiut te pranveres, edhe pse me intensitet te ulet mjaftojne per te mbushur rruget e paasfaltuara te lagjeve “Mark Lula” dhe “Zooteknike”. Me...

Te rinjte monitorojne K. Bashkiak

Kanë monitoruar 4 mbledhje të këshillit bashkiak të Shkodres. Fokus i tyre ka qene rinia dhe çeshtjet që kanë të bejnë me to. Rezultatet...

Rivlerësimi i pronave deri me 31 maj

Interesimi i qytetareve për rivlerësimin e pasurive te paluajtshme ka ardhur dukur u rritur, proçes qe filloi ne muajin shtator te vitit te kaluar....

Mbarëvajtja e sezonit turistik

Mbarëvajtja e sezonit turistik ishte në fokusin e një takimi që zhvilloi prefektura e Lezhës me drejtuesit vendore. Palët ngritën disa prej problematikave të...

Dhuroni gjak, shpetoni nje jete

  Nje seance dhurimi gjaku, ne ndihme te semureve talasemike, te dializes, personave me hemoragji nga traumat, etj, eshte organizuar me student, padagoge, qytetare dhe...

“Mendo dhe vepro gjelber”

Nen moton “Mendo gjelber, vepro gjelber” nxenesit e shkollave 9 vjeçare te qytetit te Shkodres kane organizuar nje konkurs me materiale te riciklueshme, ku...

Shkoder – Mjede, rruga ne degradim

Prej shume vitesh ne kete aks rrugor askush nuk ka vene dore per permiresimin e infrastruktures. Ndonese premtimet kane qene te medha siç shprehen...

30 vite Erasmus plus, programi i BE

Aktiviteti nisi me shfaqjen e një video-montazhi kushtuar 30 vjetorit të programit Erasmus plus. Studentet dhe pedagogët e universitetit “Luigj Gurakuqi” u bënë pjesë e...

Siguria ushqimore gjate veres

Kushtet higjeno – sanitare dhe datat e skandencave të produkteve ushqimore, do të jenë dy fokuset kryesore të kontrolleve që autoriteti kombëtar i ushqimit...

Malaj: Matura larg zgjedhjeve

Matura shtetërore do të rrijë larg zgjedhjeve të 25 qershorit dhe për këtë janë marrë të gjitha masat. Kjo është garancia që jep numri...

Artikujt e fundit