Wednesday, February 28, 2024
HomeArsimFilloi rimbursimi i librave shkollore

Filloi rimbursimi i librave shkollore

-

Duke filluar nga dita e enjte, filiali i postes Shkodër nise shpërndarjen e parave te rimbursimit te librave shkollore. Ministria e Arsimit dhe Sportit e ka lëvruar fondin përkatës, për kategoritë qe e përfitojnë rimbursimin, te cilat janë:

Ne Bashkinë Shkodër dhe Vau Dejës, sipas Drejtorisë Rajonale Arsimore Shkodër, janë 4572 nxënës te shkollave, te cilëve u rimbursohen plotësisht librat shkollore, dhe afati për tërheqjen e parave pranë zyrave te postes është deri me datën 30 mars:

Dokumenti baze qe duhet te  paraqesin prindërit tek sportelet, është karta e identitetit:

Sipas marrëveshjes se Postes me Ministrinë e Arsimit dhe Sportit, paratë e rimbursimit do te tërhiqen ne te gjitha filialet e  shërbimit postar edhe ne njësite administrative, dhe jo vetëm ne qytet.

Related articles

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
3,912FollowersFollow
3,572SubscribersSubscribe
spot_img

Latest posts