Neser ne Shkoder ulen ne bankat e shkolles 26 mije nxenes. Ymeri: Rreth 90% e tyre…

0
121

Shkoder, drejtori rajonal i arsimit,Kadri Ymeri, deklaroi se 26 mije nxenes ne Shkoder fillojne neser normalisht vitin e ri arsimor.

Rreth 90 % e nxenesve deri tani jane pajisur me tekste dhe brenda pak ditesh ata do te kene te gjithe librat beri te ditur Ymeri.